.

Топ категории

.

Обикновен Модерен Оз. Бутилка за вода на върха с капак и защитен багажник-хидро вакуумно изолирана колба неръждаема гравирана: лунна

Обикновен Модерен Оз. Бутилка за вода на върха с капак и защитен багажник-хидро вакуумно изолирана колба неръждаема гравирана:

BGN 5.65
Брой продукти
Налично за поръчка

Простата модерна бутилка за вода на върха с капак на дръжката е изработена от двойна стена, вакуумно изолирана 18/8 неръждаема стомана, поддържайки водата студена в продължение на часове. Бутилката се предлага с две капаци, защитени от течове, капачка от неръждаема стомана и здрав, тежък капак на дръжката за лесно носене. Тези бутилки са най-добрият начин да вземете ледено студена вода с вас и да останете хидратирани през целия ден. Проста модерна бутилка за вода с 32 унции с капак и защитен багажник-хидро вакуумно изолирана колба 18/8 неръждаема гравирана : лунна : вакуумно изолирана : проста модерна напитка е двойна стена и вакуумно изолирана, която поддържа любимата ви напитка гореща или студена в продължение на часове. Перфектен за вас или за децата в живота ви!. Устойчив на теч капак : създаден за лесно пиене в движение, Този капак е устойчив на течове, когато капакът се затвори. 18/8 неръждаема стомана : бутилката е изработена от висококачествена неръждаема стомана 18/8 и е покрита с трайно покритие, което е силно устойчиво на ръжда. Първокачествен медно покрит изолационен слой : външната част на вътрешната стена, във вакуумно запечатаната зона, е покрита с тънък слой мед за допълнителна изолация. Нашите основни принципи на щедрост и високи постижения са ни вдъхновили да продаваме висококачествени продукти, да действаме като страхотни партньори с всеки, с когото взаимодействаме, и да раздаваме минимум 10% от печалбите си.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория