.

Топ категории

.

Гледайте багажника за инструменти, гледайте инструменти за ремонт на инструменти, инструменти за гледане, издръжливи за професионално използване на часовници за ?

Гледайте багажника за инструменти, гледайте инструменти за ремонт на инструменти, инструменти за гледане, издръжливи за професионално

BGN 14.93
Брой продукти
Налично за поръчка

Гледайте багажника, гледайте инструменти за ремонт на инструменти, инструменти за часовници, издръжливи за професионално използване на часовници, ремонтиращи работници часовници Начало USESPECIFICATION : Състояние : 100% Чисто нов тип артикул : Гледайте Инструменти Rackmaterial : Wood Function : Съхранявайте инструментите за часовници за часовници и дисплейни раздели : Прибл. 210 x 140 x 135mm / 8.3 x 5.5 x 5.3in Списък с пакети : 1 x инструменти за гледане Релкета1 x Дърво чекмедже може да се използва за държане на различни инструменти за наблюдение, запазете десктопа си , Практически инструмент . Проектиран с различно отделение, за да побере много видове предмети . Изработени от качествен дървен материал, издръжлив и не деформация, надеждни в употреба . Подходящ за производители на часовници и наблюдение на ремонт на работници, които да се използват.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория