.

Топ категории

.

Наистина голямо съхранение на играчки за баня за играчки за бебешки баня, висящ държач за играчки за бебешка баня със смукателни и адхезивни куки, 30 x23 мрежата за ду?

Наистина голямо съхранение на играчки за баня за играчки за бебешки баня, висящ държач за играчки за бебешка баня със смукателни

BGN 6.39
Брой продукти
Налично за поръчка

Притежател на играчки за бебешка баня - дръжте всички любими играчки за баня на вашето дете в обсега в кошче, готови за следващото приключение за баня. Играчки за вана не са включени . 2 Включени варианта на кука - гладки повърхности : Използвайте тежка заключващи смукателни чаши. Груба плочка : Използвайте 3 M лепилни куки. Допълнителни куки за окачване на луфа и скрубер. Чист и чист - гигантски 30 "x23 ", 6 малки мрежести чанти кубчета, организатор на бебешки баня, 2 големи торбички осигуряват достатъчно сортиране и съхранение на играчки за баня за вана, което позволява на играчките да изсъхнат напълно . безопасно и меко - без BPA Душът на нетоксичната мрежа на мрежата е двойно зашит за издръжливост, с гаранция за цял живот. Бонус BPA без гумена патица!. Отвъд банята - Използването навсякъде включва детски стаи, стая за притежатели на играчки, дейности за автомобили, RV, перални стаи и много по -големи притежатели на играчки за бебешка баня - дръжте всички любими играчки за баня на вашето дете в обсега, готови за следващата баня Времето приключение. Играчки за вана не са включени . 2 Включени варианта на кука - гладки повърхности : Използвайте тежка заключващи смукателни чаши. Груба плочка : Използвайте 3 M лепилни куки. Допълнителни куки за окачване на луфа и скрубер. Кокетна и чиста - гигантска 30 "x23", 6 малки мрежести чанти кубчета, организатор на играчки за бебешка баня, 2 големи торбички осигуряват достатъчно сортиране и съхранение на играчки за баня за вана, което позволява на играчките да изсъхнат напълно. Toxic Mesh Bag Shower Caddy е двойно зашит за издръжливост, с гаранция за цял живот. Бонус BPA без гумена патица!. Отвъд банята - Използването навсякъде включва детски стаи, стая за притежатели на играчки, дейности по автомобили, RV, перални стаи и много други.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория