.

Топ категории

.

Дорман 624 - автоматична трансмисия масло охладител маркуч монтаж за специфични модели на Крайслер, естествени пасва изберете: 2004-Крайслер Пасифика

Дорман 624 - автоматична трансмисия масло охладител маркуч монтаж за специфични модели на Крайслер, естествени пасва изберете:

BGN 34.66
Брой продукти
Налично за поръчка

Този резервен маркуч за автоматичен охладител на масло за трансмисия е изработен от качествени метални и гумени компоненти, за да се осигури без течове доставка на критична течност между трансмисията и охладителя на маслото за трансмисия. С над 80 000 продукта, подкрепени от екип от продуктови инженери и експерти, базирани в Съединените щати, Дорман е първият избор на автомобилни професионалисти, монтьори на задния двор и майстори в цяла Северна Америка. Надеждна подмяна-този маркуч за охладител на масло за автоматична трансмисия е прецизно конструиран, за да замени комплекта маркучи на конкретни превозни средства. Качествена конструкция-изработена от метал и каучук с ое-стил фитинги за осигуряване на надеждна подмяна. Отлична стойност - качество на по-ниска цена. Тествано превозно средство-е преминало тестове върху превозното средство, за да се гарантира качество, Правилно прилягане и изпълнение. Години на модела на превозното средство тази част се вписва : Крайслер Пасифика : 2004, 2005. Фит изберете : 2004-2005 Крайслер Пасифика 6 цил 3.5 л и повече-Добавете Вашия автомобил към нашата приспособление за фит, за да проверите.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория