.

Топ категории

.

Проста модерна 24-унционна бутилка за вода за изкачване със сламен капак-Хидробла от неръждаема стомана-Двойна стена вакуумно изолирана малка метална херметична о?

Проста модерна 24-унционна бутилка за вода за изкачване със сламен капак-Хидробла от неръждаема стомана-Двойна стена вакуумно

BGN 2.67
Брой продукти
Налично за поръчка

Простата модерна бутилка за вода за изкачване със сламен капак ви държи освежени в продължение на часове, докато поемате приключенията на живота. Има размер, стил и капак за всеки повод. Защо просто модерно логото на С, М означава повече от премиум Чаши за пиене. В основата си вярваме, че взаимоотношенията са по-ценни от печалбата. Щедростта е една от двете основни ценности на компанията. Даваме минимум 10% от печалбата си и сме били в състояние да дарим продукти за природни бедствия. Обикновените съвременни продукти са всички за многократна употреба, намалявайки отпадъците в нашите депа. Нашите продукти са предназначени да опростят живота ви, като ви дават възможност да оказвате положително въздействие върху хората около вас. Вакуумно изолирана : Простата модерна бутилка за вода за изкачване е двойна стена и вакуумно изолирана. Тази технология поддържа напитката гореща или студена в продължение на часове. Конкретни подробности за всеки размер са изброени в описанието и представените снимки. Няма нужда от Кузи или подложки! Независимо от температурата на течността в тази бутилка, тя никога няма да се поти или да бъде гореща на допир. Сламен капак : всички бутилки за изкачване в този списък идват със сламен капак. Този сламен капак е непропусклив, с дюза, която се обръща за лесно пиене. Този капак е чудесен за деца и възрастни у дома или в движение. Отворът на всяка бутилка на върха е със същата ширина, така че същият капак за слама пасва на размера на бутилката. 18/8 неръждаема стомана : тази бутилка за многократна употреба е направена от висококачествена неръждаема стомана 18/8. Този материал е без бисфенол А и никога няма да ръждяса или да остави лош метален вкус в устата ви. Този продукт не е безопасен за съдомиялна машина, но широката уста го прави лесен за почистване. Висококачествена изолация с медно покритие : външната част на вътрешната стена, във вакуумната запечатана зона, е потопена в мед за допълнителна изолация. Медта намалява прехвърлянето на температурата, като добавя още повече изолация към бутилката. Тясна уста : тясната уста на изкачването осигурява допълнителна изолация. Отварянето на бутилката приляга на повечето ледени кубчета. Чаши Приятелски размери : 12 унции, 17 унции, 20 унции, и 24 унции изкачване бутилки са Поставка за чаша Приятелски. 32-те унции са твърде широки, за да се поберат в държачите за чаши.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория