.

Топ категории

.

PIG Подаръци за любителите на свинете - свинска чаша свинска чаша с капак и слама - унция от неръждаема стомана изолирана бутилка с вода - Коледен подарък за рожден де?

PIG Подаръци за любителите на свинете - свинска чаша свинска чаша с капак и слама - унция от неръждаема стомана изолирана бутилка

BGN 12.73
Брой продукти
Налично за поръчка

Празник/рожден ден сладки свински подаръци за жени/момичета/любители на свинете : Нашият сладък розов флорален кльощав чаша чаша чаша бял фон е отпечатан с три форми сладко прасе, свине мама, пеперуди, цветя, растения. С огромно разнообразие от цветове и дизайни знаем, че ще се влюбите в един от нашите безумно добре изолирани тумблери. Новото измиване на Machine Process не избледнява, той също може да се измие на ръка, както искате. Чудесно е за деня на рождения ден на майката или за събиране, можете да ги купите за жена си и децата си преди рождения им ден или за себе си ежедневието. Страхотно за открито, къмпинг, пътувания, офис, лодки, пикници, басейн, плаж, вътрешен двор. Това е прекрасна чаша за кафе за розово свине за многократна употреба, за да държите вкусни напитки. Всяка прасета със слама също има слама и слама четка за многократна употреба за лесно почистване на сламата.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория