.

Топ категории

.

Pompotops 7.5* Леден производител на хранителни сили силикон с пчелна ледникова решетка на ледена решетка с покритие за домакински лед bo лесен за обезвъздушаване, летни ?

Pompotops 7.5* Леден производител на хранителни сили силикон с пчелна ледникова решетка на ледена решетка с покритие за домакински

BGN 47.99
Брой продукти
Налично за поръчка

Тези кубчета лед са гарантирани, че са безопасни и издръжливи и могат да се използват в храни за възрастни и бебета, както и в хладилници, фурни, съдомиялни, хладилници и микровълнови фурни. Грилите могат бързо и охлаждат, като изискват по -малко време за тях в лед и охлаждат напитки, без да чакат.444inchone лед*1ice Cover*1 Notes : Поради разликата в настройките на осветлението и екрана, цветът на продукта може да е малко по -различен от картината. Компактен дизайн и решетка : Компактният размер позволява на устройствата за съхранение на пестене на пространство да се впишат добре във всеки домакински хладилник, RV или общежитие MINI хладилник. Това е задължителен продукт за семейния живот . Размер : 19. От страна на това, той ефективно намалява и от друга страна, изолира миризмата на хладилника. Покрийте останалото и го в хладилника. Задоволително обслужване : Ако имате някакви въпроси, можете да ни изпратите имейл, ние ще отговорим в рамките на 48 часа и ще разрешим проблема за вас .

Основни характеристики

Подобни продукти в категория