.

Топ категории

.

Kayannuo Обратно към училищната прочистване на чантата за каишка Crossbody Backpack Men Дами каишка раница Туристическа раница многофункционална чанта за гърди обратно към учи?

Kayannuo Обратно към училищната прочистване на чантата за каишка Crossbody Backpack Men Дами каишка раница Туристическа раница

BGN 0.33
Брой продукти
Налично за поръчка

Без мастила молив, вечен молив, неограничено техническо писане, вечен молив, без мастила, заменяем графитни пенести : Защо този метален молив без мастило може да пише без заточване и мастило, е, че може да поддържа почерк за дълго време, независимо от температурата или времето условия. Нибът е изработен от метал, с малък размер и подобен на цвят с обикновените моливи и пише гладко. Писането също е лесно за гума. Вътре е много дълга гума, която е лесно. Изтриващата се метална писалка може да замени до 100 обикновени моливи със сгъстена зърна, без да затопва или променя реда за префилин, за да ви помогне да намалите времето, необходимо за заточване или пълнене на заточване, без мастило. Осигурете удобно изживяване за писане, без да се притеснявате за капки за мастило. Нон-плъзгач на писалка; Стабилен притежател на писалка; Удобно захващане. Стилен и изискан дизайн. Тези метални химикалки могат да се използват като практически подаръци за деца, ученици, учители ,, и т.н., а също така могат да се използват като подаръци за важни празници като Коледа и Нова година. Цвят : Както е показано на снимката, множество цвята kayannuo обратно към училищната просветка чанта за каишка Crossbody Backpack Men Дами каишка раница туристическа раница многофункционална чанта за гърди обратно към училищни пособия Основни подаръци. Характеристика : . Защо този метален молив без мастило може да пише без острилка и мастило, е, че той може да поддържа почерк за дълго време, независимо от температурата или метеорологичните условия. Нибът е изработен от метал, с малък размер и подобен на цвят с обикновените моливи и пише гладко . писането също е лесно за гума. Вътре е много дълга гума, която е лесно. Изтриващата се метална писалка може да замени до 100 обикновени моливи със сгъстено копче, без да заточва или променя пълненето. За да ви помогне да намалите времето, необходимо за заточване или пълнене на заточване, без мастило. Осигурете удобно изживяване за писане, без да се притеснявате за капки мастило . притежател на писалка без плъзгане; Стабилен притежател на писалка; Удобно захващане. Стилен и изискан дизайн. Тези метални химикалки могат да се използват като практически подаръци за деца, ученици, учители ,, и т.н., а също така могат да се използват като подаръци за важни празници като Коледа и Нова година.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория