.

Топ категории

.

Yosoo Professional от неръждаема стомана Враснало по -нататъшно почистващо средство за почистване на файлове с повдигачи на ноктите, инструмент за педикюр, инструмент за г?

Yosoo Professional от неръждаема стомана Враснало по -нататъшно почистващо средство за почистване на файлове с повдигачи на ноктите,

BGN 2.00
Брой продукти
Налично за поръчка

Описание : Инструментите за педикюр са нови и с високо качество. Това е отличен инструменти за подиатрия, които са подходящи за подовисти и лична употреба. Врасналите писти с двойни краища могат да премахнат острия ръб на ноктите, повдигайки врасналата пирон и почиствайки зоната под ноктите. Той подава ноктите на пръстите на краката навън, предотвратява формата на враснали нокти на пръстите на краката и облекчава ноктите на пръстите на краката. И така, какво чакате? Това е абсолютно добър шанс за вас, не го пропускайте. Позволява ви да почиствате трудните зони и да премахнете остър ръб на ноктите. Превенция. Спецификация : Условие : 100% Бран от New Type : Материал на инструмента за педикюр : неръждаема стомана : Силверсиране : Прибл. 16.6cm / 6.5inchquantity : 1pcpackage Тегло : Пакет 24 G Включен : 1*инструментална бележка за педикюр : 1, артикулите ще бъдат преопаковани, за да спестят вашата такса за доставка и да бъдат екологични. Гарантираме, че артикулът ще бъде защитен добре в торбички с балончета, без кутия за търговия на дребно! 2, моля, позволете грешка 1-3 мм поради ръчно измерване. И поради разликата в светлината и екрана, цветът на артикула може да е малко по -различен от снимките. Моля, разберете любезно. Уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате. Подходящ за професионални подиатри, както и за лична употреба на дома. Отличен инструмент за подиатриране, за да почистите ноктите и ноктите на ноктите си, този инструмент повдига вашите нокти на краката, образуват кожа и подпомагат приложението на антисептичния крем. Изработена от хирургична неръждаема стомана, без хирургично лечение. Ъгловите краища ви позволяват да почиствате трудните зони и да премахнете острия ръб на ноктите. Неръждаема стомана и двустранна.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория