.

Топ категории

.

1.58ct кръгла изрязана синя лаборатория създаде moissanite скъпоценен камък 18k жълто бяло злато, адаптивно лазерно гравиране хало Everlasting уникален арт деко изявление сватб?

1.58ct кръгла изрязана синя лаборатория създаде moissanite скъпоценен камък 18k жълто бяло злато, адаптивно лазерно гравиране

BGN 3.33
Брой продукти
Налично за поръчка

** Всички заявки за гравиране трябва да бъдат изпратени веднага след или по време на касата, изпратете ни имейл директно в info@ ** Нашата колекция Clara Pucci е безвременен опит, при който класическата красота и блясък се преплитат. Всяко парче е критично проектирано и внимателно изработено като част от най-модерната си продукция на фини бижута, открита в богата гама от стилове и разхлабени камъни, вариращи от естествени, до създадени от лаборатория и симулирани камъни .. . . Основен камък. Камъните, продадени от Клара Пучи, са истински скъпоценни камъни. Предоставената информация относно изрязването, яснотата и размера на нашите камъни е автентична. С над 30 -годишен опит нашите отлични оценки и отзиви на клиентите са пряк резултат от нашите високо ценени продукти и услуги .CUT : Изрязване на скъпоценния камък, формата или фасетите, което го прави блясък. Колор : Цветни, вариращи от безцветни до различни нюанси. КЛАРНОСТ : Състояние на скъпоценните камъни, измерено с присъствието (или липсата на) малки недостатъци.carat : Тегло на камък или маса ex : Карат общо тегло (CTW) Истински скъпоценни камъни; Предлага се на непобедими цени . Продава се от Клара Пучи и е без конфликт. Граждан е в солиден, 14 K или 18 K удостоверен, щампован златен. Всички артикули, продадени от Clara Pucci Pucci в Съединените щати .. Странични камъни : . . . Руски симулирани диаманти. . Считани за един от най -добрите симулирани диаманти в света, нашите руски симулирани диаманти са внимателно изработени, за да бъдат почти безупречни и безцветни. Те обхващат едни и същи визуални характеристики, форми, стилове и способност за рязане на стъкло като естествени диаманти. Според повечето експерти, руският симулиран диамант е превъзходна алтернатива на естествения диамант, тъй като за същата рязане, яснота, цвят и тегло на карата на естествен диамант, нашите симулирани диаманти с оценка на качеството на VVS1 са просто част от цената. Преобразувайте парчето си в напълно уникален спомен с персонализиран лазерен гравиране (текст, ограничен до максимум 6 знака). Всеки аспект от нашето изящно производство на бижута е критично проектиран и внимателно изработен като част от нашия специализиран процес на производство на зелено. заменен без зареждане. Доставена в нашата безплатна кутия за подаръци на Clara Pucci с най -бързата, най -надеждна доставка за доставка в полза на нашите купувачи, осигуряваща правилни мерки за безопасност. Всички бижута, продадени, произведени и проектирани от Clara Pucci, са гарантирани, че са без конфликт и придружени от нашата автентичност.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория