.

Топ категории

.

Сладка усмивка натиснете на ноктите на краката фалшиви нокти на ноктите къси квадратни фалшиви пълни корицата желе гел на фалшиви нокти на пръстите за жени Момиче?

Сладка усмивка натиснете на ноктите на краката фалшиви нокти на ноктите къси квадратни фалшиви пълни корицата желе гел на фалшиви

BGN 3.33
Брой продукти
Налично за поръчка

1. Направете ноктите на пръстите на краката са изработени от качествен ABS материал, който може да продължи около седмица, но издръжливостта на желения гел е ограничена. Препоръчахме да използвате собственото си лепило.2.Cute Smile False Toe Nails Arts 24pcs Комплект 12 различни размера. Поради различната настройка на дисплея и светлината на пълните нокти на Flase може да е малко по -различна от снимката.3.Solid Square Poenail ще направи ноктите ви по -привлекателни. Няма значение какъв е размерът на ноктите ви, можете да изберете най -подходящия фалшив нокът за себе си , Само няколко минути, лесно е да ги подрежете и подадете на всяка дължина и оформяте, които харесвате. Това е подходящо за най -много повод.4. СТРАНИЦИ НА КРАКОВИТЕ ПРОГРАМИ НА СВОЯТИ ПЪРВЕНИ ПОВЕЧЕ ЗА Сватба, парти, запознанства през уикенда или специален повод. Перфектен избор за вашата мода на ноктите.5 Моля, не се колебайте да ни изпратите съобщение, ако имате някакъв въпрос относно нашия продукт, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. Добре дошли в моя магазин! За да украсим вашата красота, ние внимателно създадохме много модни нокти. Надявам се да ви хареса! Как да използвате 1. Настанете повърхностния кератин, като внимателно смилате филийките на ноктите с скраб, изплакнете и дръжте ноктите чисти и сухи. 2. Изберете правилния размер на ноктите и вземете точното количество лепилна лента от вътрешната страна на избраната нокти. 3.Въствайте резен от корена на нокътя към предната част на нокътя, задръжте нокътя за 8 секунди, залепете го плътно как да разтоварите лепилната лента от лепилна лента : Премахването на лака за нокти не е необходимо, използвайте мъртва кожа, за да премахнете Нокът от двете страни на нокътя. Съображения 1 : Избягвайте поставянето на места като възпаление и зачервяване. 2 : Dot не е място в обсега на децата. 3 : За да защитите ноктите, не принуждавайте отстраняването на нокътя. 24 бр.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория