.

Топ категории

.

Унабив нокти на прах цвят плътно огледало на прах огледало нокти на прах титан огледало на прах, подходящ за магазин за нокти маникюр вакуумно почистващо средство ?

Унабив нокти на прах цвят плътно огледало на прах огледало нокти на прах титан огледало на прах, подходящ за магазин за нокти

BGN 1.67
Брой продукти
Налично за поръчка

4 цвят плътно огледало на прах огледало нокти на прах титан огледало на прах, подходящ за магазин за нокти Маникюр прахосмукачка Инструменти за красота. и очарователни. Смесите са фини и гладки, цветни, леки и издръжливи. Много шик и прави вашия маникюр още по -луксозен. Multipurpose : Цветният прах за нокти е подходящ за гел маникюр, акрилен маникюр, естествен маникюр и др. Това е практичен инструмент за проектиране на сам. Можете също така да ги използвате, за да украсите дома си, калъфи за телефон, очила, да правите карти, изкуство на тялото и други.100% и чисто нов! Цвят, както е показано Продуктите, включват : 1 X Powder Powd За магазин за нокти Маникюр прахосмукачка Инструменти за красота Фегури : Подходящи за тълпата : Независимо дали у дома или в салона за нокти, всички любители на красотата, особено начинаещи и елегантни жени, направете ноктите си по -красиви и очарователни. Накарайте ноктите си да изглеждат по -блестящи, да ви накарат да се откроявате и да впечатлите. Резюлт : Този прах за нокти има красив цвят и уникален ефект, за да направите ноктите или декорацията си да се открояват . : праховите смеси за лак за нокти са фини и гладки, цветни, леки и издръжливи . Много шик и прави вашия маникюр още по -луксозен. Multipurpose : Цветният прах за нокти е подходящ за гел маникюр, акрилен маникюр, естествен маникюр и др. Това е практичен инструмент за проектиране на сам. Можете също така да ги използвате, за да украсите дома си, калъфи за телефон, очила, да правите карти, изкуство на тялото и други.100% и чисто нов! Цветът, както е показано, Products включват : 1 x прах за нокти.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория