.

Топ категории

.

Мемориални служби, проведени в Камарата на представителите и Сената на Съединените щати, заедно с почит, представени в Eulogy of William F. Ryan, покойник представител от Ню Й?

Мемориални служби, проведени в Камарата на представителите и Сената на Съединените щати, заедно с почит, представени в Eulogy

BGN 28.80
Брой продукти
Налично за поръчка

Изберете всякакъв цвят на кожата по ваш избор без допълнителни такси и ни изпратете по пощата си по своя избор. Кожен обвързване на гръбначния стълб и ъглите със златисто отпечатване на листа на кръгъл гръбначен стълб (допълнително персонализиране при поискване като пълна кожа, златен печат на екрана отпред, цветна кожа, цветна книга и т.н.) препечатано през 2022 г. с помощта на оригинално издание, публикувано Long Back [1972 ]. Тази книга е отпечатана в черно-бели, шиещи се за по-дълъг живот, отпечатана върху висококачествена хартия, повторно размера според текущите стандарти, професионално обработени, без да се променя съдържанието му. Тъй като това са стари книги, ние обработвахме всяка страница ръчно и ги правим четими, но в някои случаи някои страници, които са замъглени или липсващи или черни петна. Очакваме, че ще разберете нашата принуда в тези книги. Намерихме тази книга важна за читателите, които искат да знаят повече за старото ни съкровище, затова я върнахме на рафтовете. Надявам се, че ще ви харесат и ще дадете вашите коментари и предложения. LANG : - Английски, страници 124. Допълнителни 10 дни освен нормалния период на доставка ще бъдат необходими за книги, обвързани с кожа. Пълната кожа ще ви струва допълнителни 25 долара освен книгите, обвързани с кожа. {Folio Edition също е на разположение.} Пълно заглавие : - Мемориални служби, проведени в Камарата на представителите и Сената на Съединените щати, заедно с трибуни, представени в Eulogy of William F. Ryan, закъснял представител от Ню Йорк. 1972 г. [Кожена обвързана] Автор : САЩ. D Конгрес, D Сесия ,. Мемориални служби, проведени в Камарата на представителите и Сената на Съединените щати, заедно с почит, представени в Eulogy of William F. Ryan, покойник представител от Ню Йорк. 1972.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория